İZMİR / ALİAĞA - Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu

Kas

SINIFLARIMIZA AİT DERS PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Eyl

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Çalışma Planımıza  aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz. Planımızda oluşabilecek değişiklikler tekrar buradan ilan edilecektir.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı GÜNCEL zaman çizelgemiz.(Ders başlama bitiş saatleri)

Ekm

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilermiz, uzaktan eğitim programı "zoom" ile yapılan canlı derslerde bazı okullarda etik olmayan davranışlar sergilendiğine dair duyumlar alınmıştır. Öğrencilerimizin zarar görmemeleri için bu duyuruyu dikkatle okumanız önem arzetmektedir.

Kas

"Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)"; aile içi ve kadına yönelik şiddet olaylarının mağduru kadınların acil durumlarda tek tuşla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşmalarını sağlar.

Ekm

Aşağıdaki kamu spotlarını izleyerek bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

May

Verimli ders çalışma öğrenci ve aile broşürü

May

Okulumuza yeni kayıt yaptırmayı düşünen veli ve öğrencilerimiz için bilgilendirici kısa içerikler sunulmuştur. Kayıtlarımız 1 Haziran itibariyle başlayacaktır.

İmam Hatip Ortaokullarında diğer ortaokullarda olan tüm dersler, aynı ders saatleri ile verilmektedir. İlaveten öğrencilerimize doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve doğru davranış kazandırmayı hedefler. İmam Hatip Ortaokullarının kendine has okul iklimi ve okul kültürü vardır. Bu kültürün oluşmasında okullarda verilen eğitim içeriğinin ve şeklinin önemli bir etkisi vardır.

Kas

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan;öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik bilgilendirme videolarından oluşan " Bilinçli İnternet Kullanımı" e-broşürlerine buradan ulaşabilirsiniz.